Δυτικά προάστια Αθηνών, το παραμελημένο κομμάτι της Αττικής στο οποίο ένα κομμάτι μου ανήκει. Έχοντας ξανά ριχτεί στον στίβο των εκλογών με την ενιαία τότε Β’ Αθηνών, κινήθηκα περισσότερο στις περιοχές αυτές, καθώς εργάζομαι ως γιατρός εργασίας εκεί, στο Ιλιον και την Πετρούπολη. Εκεί έχω κάνει τις φιλίες μου, έχω περπατήσει και έχω συζητήσει με τους πολίτες. Με καθαρή μάτια τους κοιτάζω στα μάτια.

Αναγνωρίζω την αγανάκτηση και κάποιες φορές την οργή τους, δεν έχουν αξιοποιηθεί οι περιοχές ούτε έχουν αναδειχτεί τα προτερήματα τους.

Αποφάσισα να μπω στην μάχη στην δύσκολη περιφέρεια του δυτικού τομέα Αθηνών, όχι μόνο επειδή κινούμε εκεί, αλλά κυρίως γιατί μπορώ φανώ χρήσιμη σε αυτούς τους ανθρώπους.

«Επενδύουμε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα των δυτικών προαστίων και στους κατοίκους τους, για αξιοπρεπείς δουλειές και βελτίωση της ποιότητας ζωής τους! Αυτή είναι η δέσμευση μου».

Ως γιατρός εργασίας, με μεταπτυχιακό στην δημόσια υγεία και μέλος στο συμβούλιο για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία καθώς και ως επιστημονικός συνεργάτης του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Αθήνας, εγγυώμαι όχι απλώς την δημιουργία θέσεων εργασίας, αλλά την δημιουργία σύγχρονων, ποιοτικών και αξιοπρεπών θέσεων με επίκεντρο την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων.

Ήρθε ο καιρός η δυτική Αθήνα να καινοτομήσει και να δείξει τον δρόμο. Όλα αυτά τα αναγνωρίζει και ο πρόεδρος μας, ο κ. Μητσοτάκης και με την απόφαση του να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Δυτικής Αθήνας δείχνει ξεκάθαρα το σχέδιο του για την συνολική αναβάθμιση της παροχής, που θα δώσει νέα πνοή και εικόνα!