Συγκλονιστικές ερμηνείες στο Θέατρο Αλκμήνη στην τζενεράλε της παράστασης ο Δεξιός και ο Αριστερός

Εχθές το απόγευμα στις 19:00 πραγματοποιήθηκε σε ένα κατάμεστο από κόσμο θέατρο  η Τζεναράλε για την νέα θεατρική παράσταση που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Άγγελος Μοσχονάς, ο Δεξιός και Αριστερός και θα παρουσιάζετε κάθε Τετάρτη στις 19:00 το απόγευμα στο θέατρο Αλκμήνη. Ένα έργο που καυτηριάζει τα δρώμενα άνάμεσα σε 2 ανθρώπους που υποστηρίζουν διαφορετικές κομματικές παρατάξεις. Ο Άγγελος Μοσχονάς βάζει σε προβληματισμό τους θεατές με αυτό του το κείμενο και προσδίδει αλήθειές ωμά στον θεατή.

Ο Γιώργος Μακρής, Η Τίσσα Βασιλάκη και ο Γιώργος Καπετανάκος αποδίδουν με μοναδικές ερμηνείες το κείμενο ενώ στο κλεισιμο του έργου η μοναδική ερμηνεία του Γιώργου Μακρή φτάνει σε σημείο δίχως υπερβολή να σε ανατριχιάζει αφού όλο το νόημα του έργου είναι γραμμενο σε 5 σειρές στο φινάλε.

 

Και με αυτή του την θεατρική δουλειά ο Άγγελος Μοσχονάς συναρπάζει το θεατρικό κοινό του, βάζει αντίμετωπα τα κόμματα στον πολιτικό χώρο να δουν τις πραγματικές τους αλήθειες.

Στις Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία & Management και σε αυτή την θεατρική δουλειά είναι το δεξί του χέρι και ο πολλά χρόνια συνεργάτης του Γιώργου Μακρή ο Νάσος Ρόγκας.

Κείμενο -Σκηνοθεσία  Άγγελος Μοσχονάς

Φωτογραφίες: STUDIO RENDER Αντώνης Μπούκας Ζαχαρίας Καπελάκης

Φωτισμοί  -Μανώλης Μπράτσης

Μουσική  -Γιάννης Τσακόπουλος

Σκηνικά   -Δάφνη

Παραγωγή -Θεατρικό Μονοπάτι

Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία & Management: Νάσος Ρόγκας