Τις διακοπές της στην Καλαμάτα απολαμβάνει από χθες η ηθοποιός και πρώην μοντέλο Σοφία Μίλος.

Έχοντας στο βιογραφικό της πλήθος συμμετοχών σε επιτυχημένα αμερικανικά σήριαλ η Ελβετίδα ηθοποιός έχει καταγωγή και από την Καλαμάτα από την πλευρά της μητέρας της.

Άλλωστε το γεγονός αυτό την έφερε στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα, όπως η ίδια έκανε γνωστό. «Παιδικές αναμνήσεις» ήταν το hashtag που χρησιμοποίησε στο ποστάρισμά της απο την Παραλία της Καλαμάτας όπου απόλαυσε το μπάνιο της.

 

Η Σοφία Μίλος έχει συμμετάσχει σε πληθώρα τηλεοπτικών σειρών και ταινιών. Η τηλεοπτική σειρά μέσω της οποίας έγινε ευρέως γνωστή είναι το «CSI Miami» υποδυόμενη την Yelina Salas. 

Γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου στη Ζυρίχη. Ο πατέρας της είναι Ιταλός και η οικογένεια μετακόμισε στη Ρώμη όταν η ηθοποιός ήταν παιδί.

Στην εφηβεία της πήρε μέρος σε καλλιστεία όπου και κέρδισε τον πρώτο τίτλο. Για κάποια χρόνια ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και αργότερα σπούδασε υποκριτική στο Beverly Hills Playhouse στην Αμερική.

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε στην σειρά «Οι Σοπράνος» υποδυόμενη την Annalisa Zucca καθώς και στις τηλεοπτικές σειρές «Curb your Enthusiasm», «Τα φιλαράκια» και «Στην Εντατική».

Η διάσημη ηθοποιός έχει λάβει μέρος σε πληθώρα τηλεοπτικών σειρών μεταξύ των οποίων είναι οι: “Strange Luck” (1995), “Life with Roger” (1996), “Mad about You” (1996), “The Love boat” (1998), “Curb your Enthusiasm” (2000), “The Twilight Zone” (2002), “The Border” (2007-2009) και “Tatort” (2011).

Η Μίλος έχει συμμετάσχει επίσης και σε πολλές ταινίες, εκ’ των οποίων οι: «Over the Line» (1993), «Screw Loose» (1999), «The Cross» (2000), «Ladie’s Man» (2000), «Double Bang» (2001), «The Order» (2002), «Passionada» (2002) και «The secret of Joy».