Σε πυρετό ανακατατάξεων βρίσκονται αυτή την ώρα τόσο ο ΣΚΑΪ όσο και ο ALPHA.

Ο ALPHA ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τον Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Βασίλη Παπαδρόσο. Το κανάλι τον ευχαριστεί θερμά για την εντεκάχρονη συνεργασία και προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Διευθύντρια ειδήσεων της τηλεόρασης του ALPHA φαίνεται να αναλαμβάνει α η Άρτεμις Δήμου , που ήδη είναι στο δυναμικό του καναλιού.

Τι θα γίνει τώρα λοιπόν στον Σκάι;

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Βασίλης Παπαδρόσος υπογράφει εντός της ημέρας με ΣΚΑΙ αναλαμβάνοντας τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων. Στόχος της διοίκησης του καναλιού με την ένταξη Παπαδρόσου στο κανάλι η ενίσχυση του δελτίου ειδήσεων πέρα των πολιτικών θεμάτων. Δηλαδή η ενίσχυση με κοινωνικά, ανθρώπινα και αστυνομικά θέματα στα οποία το δελτιο υπολείπεται έναντι των άλλων και το συγκεκριμένο στέλεχος θεωρείται οτι διαθέτει τη δυνατότητα να το προσφέρει.

Παρόλα αυτά υπάρχουν έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ομίλου για την ένταξη Παπαδρόσου στο δυναμικό του καναλιού που προέρχονται ακόμη και από την πρώτη εποχή του σταθμού όταν ακόμη στεγαζόταν στο Ρέντη!

Tι είπε ο Παπαδρόσος για την ξαφνική απόφαση του καναλιού;

Η φράση κλειδί που ειπώθηκε από τα χείλη του Βασίλη Παπαδρόσου στους εργαζόμενους του Alpha κατά την αποχαιρετηστήρια συνάντηση μαζί τους ήταν, «Φεύγω με απόφαση της διοίκησης του Alpha».