Ένα ξεχωριστό βράδυ γεμάτο ευχές και υπέροχες γεύσεις, απόλαυσαν την περασμένη Πέμπτη οι καλεσμένοι στα επίσημα εγκαίνια του Sabri Cuisine & Bar στην Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι. Το Sabri μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχει καταφέρει ήδη να καθιερωθεί στις προτιμήσεις των κατοίκων των βορείων προαστίων, καθώς και επιχειρηματιών που προτιμούν τη μοναδική ατμόσφαιρα του εστιατορίου για τα επαγγελματικά τους κι όχι μόνο δείπνα.

 

Οι σεφ του εστιατορίου, Sabri και Γιάννης Κακλής, είναι καθημερινά στις επάλξεις και μονίμως έτοιμοι για να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό “πεινασμένο” πελάτη.

Το Sabri, που χαρακτηρίζεται ως “κοσμοπολίτικη κουζίνα”, με γεύσεις τόσο από την Ανατολή όσο κι από τη Μεσόγειο, ήλθε για να δώσει μία ιδιαίτερη νότα γεύσης και παρουσίας στο Χαλάνδρι, αλλά και ευρύτερα στην Αθήνα.

Στην πρόσοψη του εστιατορίου υπάρχει ξεχωριστός χώρος Bar για εκείνον που θα προτιμήσει να χαλαρώσει με ένα ποτό, αλλά και με τα μοναδικά cocktails του Sabri, απολαμβάνοντας και υπέροχη μουσική.

 

 

    

Δείτε και το βίντεο της παρουσίασης του μαγαζιού στα εγκαίνια από το δημοσιογράφο Χρήστο Μυτιλινιό:

 

Sabri Cosmopolitan Cuisine & Bar

Εθνικής Αντιστάσεως 79, Χαλάνδρι

Τηλ. κρατήσεων: 210 – 6146808

Και η επίσημη σελίδα του Sabri στο Facebook

https://www.facebook.com/sabricosmopolitan