Όταν ακούς το όνομα Luigi Footwear, σκέφτεσαι:

ΜΟΔΑ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΑΜΕΣΗ & ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑ
Και φυσικά ΑΛΛΑΓΗ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Τι; Δεν έχεις ακούσει τι είναι η αλλαγή Χέρι με Χέρι? Άκου λοιπόν!

Αλλαγή χέρι με χέρι είναι η δωρεάν υπηρεσία που σου προσφέρει η Luigi Footwear για όποια αλλαγή χρειαστεί να κάνεις, όπου και αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα.

Εντάξει, θα πεις αυτό δεν είναι κάτι νέο ή διαφορετικό από ότι έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα για τις αλλαγές στις παραγγελίες σου… Και όμως!

Αντί να πρέπει να πας στην courier, να δώσεις πίσω το πακέτο της παραγγελίας σου, να δίνεις αποδεικτικά, να επιστρέφεις στο σπίτι σου, να πηγαίνεις σε εκείνο το ραντεβού με τα παλιά σου τα παπούτσια και μετά από 1 βδομάδα να έχεις τελικά το ζευγάρι που παρήγγειλες πλέον όλα λύνονται με ένα τηλεφώνημα.

Ένα τηλεφώνημα αρκεί για να πεις απλά αν θέλεις άλλο νούμερο, χρώμα ή να αλλάξεις ακριβώς το ίδιο προϊόν…. Δίνεις πίσω αυτό που δεν θες και κρατάς στα χέρια σου το νέο προϊόν στην πόρτα σου!

Η Luigi δεν σταματά να φροντίζει για σένα. Και όχι μόνο για να είσαι πάντα in style αλλά και για να είσαι on time! Την επόμενη φορά λοιπόν που θα παραγγείλεις κάτι τελευταία στιγμή για ένα event (συμβαίνει σε όλες μας) δεν θα αγχωθείς ούτε στιγμή για το αν προκύψει η οποιαδήποτε «ατυχία»!

Το μόνο πρόβλημα που δεν μπορεί να σου λύσει η Luigi είναι ποια θα είναι η επόμενη παραγγελία σου!