Μια μεγάλη εκδρομή, όμορφα κλασικά μοντέλα συνδυασμένα με τις ομορφιές της χώρας μας από άκρη σε άκρη. Αυτές οι ειδυλλιακές εικόνες είναι το αποτέλεσμα του Tour Amical που ήδη ξεκίνησε από την προηγούμενη Παρασκευή.

Όπως έχετε παρατηρήσει αυτή την εβδομάδα κυκλοφορούν πολλά ιστορικά αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες, κυρίως βέλγικες και ολλανδικές. Πρόκειται για τα 130 κλασικά μοντέλα που συμμετέχουν στο Tour Amical 2019.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ολλανδοί διοργανωτές αυτού του θεσμού επιλέγουν να τον πραγματοποιήσουν στη χώρα μας. Το Tour Amical είχε ξαναέρθει στην Ελλάδα το 2014και το 2015. Αυτή τη φορά οι συμμετέχοντες θα κάνουν σχεδόν το γύρο της ηπειρωτικής Ελλάδας. Η εκκίνηση δόθηκε την περασμένη Παρασκευή 10 Μαΐου, με τις κατηγορίες που ορίζονται από το είδος και την ηλικία κάθε αυτοκινήτου, να εκκινούν από διαφορετικές πόλεις.

Το πολύχρωμο κονβόι θα διανυκτερεύσει στην Αθήνα, στην Πάτρα, στη Θεσσαλονίκη, στα Καμένα Βούρλα, στα Ιωάννινα, στην Πύλο και στο Πόρτο Χέλι (όχι με αυτή τη σειρά), ενώ θα περάσει και από την πίστα των Μεγάρων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site του Tour Amical και στη σελίδα του στο Facebook, που ενημερώνεται και με φωτογραφίες καθημερινά.