Η Ferrari έχει προαναγγείλει την είσοδο της στην κατηγορία των Crossovers με ένα ολοκαίνουργιο Project με την ονομασία Purosangue (καθαρόαιμο) που θα δούμε στους δρόμους το 2022.

Πριν μερικές μέρες παρουσίασε τη νέα υβριδική Ferrari SF 90 με τους 1000 ίππους και εντυπωσίασε τόσο από την εμφάνιση της, όσο και με την τεχνολογια της, ανοίγοντας την όρεξη των αυτοκινητόφιλων για το πως θα δείχνει το SUV της εταιρείας (FUV, όπως το αποκαλούν στο Maranello), καθώς σύμφωνα με την Ferrari, όλα τα μελλοντικά μοντέλα θα υιοθετήσουν σχεδιαστικά στοιχεία της SF 90.

Μια εικόνα Rendering, ψηφιακά επεξεργασμένη κάνει τον γύρω του διαδικτύου προϊδεάζοντας για την εμφάνιση του μοντέλου με μια μίξη της SF90 και της Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Verde, για το πως οραματίζεται ο δημιουργός το πίσω μέρος του μοντέλου!

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά εικάζεται πως θα χρησιμοποιεί τον 2,9 λίτρων και 510 ίππων που είδαμε στις QV εκδόσεις των Stelvio και Giulia καθώς επίσης και το νέο υβριδικό σύνολο των 1.000 ίππων της SF90.