Η Hyundai ετοιμάζει την νέα γενιά του μεσαίου Sedan της, του Elantra και ο κατασκοπικός φακός το εντόπισε. Οι λήψεις εμφανίζουν ένα εντελώς ανασχεδιασμένο αυτοκίνητο που μπορεί να πάρει μερικά στοιχεία από το ολοκαίνουργιο Sonata της Hyundai.

Από αυτές προκύπτει πως η νέα Elantra θα είναι χαμηλότερη, μακρύτερη και πλατύτερη. Οι προβολείς και η μάσκα βρίσκονται πιο κάτω από το προηγούμενο μοντέλο και η οροφή είναι τοποθετημένη πιο χαμηλά και μεγαλύτερη, πιο επίπεδη, που εκτείνεται μακρύτερα πάνω από το πίσω μέρος. Αυτό το σχέδιο ενισχύεται από το χαμηλό και μακρύ πίσω παράθυρο που εκτείνεται προς την άκρη του κορμού.

Αυτό το σχήμα συνδέεται συνήθως με τα Coupe Sedans όπως το Kia Stinger και το Audi A7 Sportback. Το πίσω άκρο του αυτοκινήτου είναι μεγαλύτερο από το σημερινό Elantra. Αυτά τα σημεία υπάρχουν επίσης και στο μεγαλύτερο Sonata, όπως και η πολύ μεγάλη μάσκα που μπορούμε να υποθέσουμε πως βρίσκεται πίσω από το καμουφλάζ.

Δεν υπάρχουν πολλά άλλα στοιχεία με τη νέα Elantra τώρα, καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει ή ακούσει γι ‘αυτή. Στους κινητήρες εικάζεται πως θα χρησιμοποιήσει ελαφρώς ενημερωμένες εκδόσεις των σημερινών κινητήρων, οι οποίες περιλαμβάνουν έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα 2.0-λίτρων, έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.4-λίτρων και έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.6-λίτρων. Όλοι οι κινητήρες πιθανών θα συνδυάζονται είτε με αυτόματο κιβώτιο CVT είτε με διπλό συμπλέκτη.

Το μακρύτερο σχήμα του αυτοκινήτου υποδηλώνει επίσης ότι αυτό το νέο Elantra θα είναι πιο ευρύχωρο από το τρέχον μοντέλο και το εσωτερικό του σχεδιασμό θα αντικατοπτρίζει πιθανώς την ευρεία και χαμηλή εμφάνιση του νέου Sonata και Palisade.