Τελευταία ενημέρωση:

Ο αψύς Σφακιανός, η φράση του πρωθυπουργού για να καλύψει τις χυδαιότητες του ανεκδιήγητου υπουργού υγείας, επιβεβαίωσε πλήρως όσους υποστήριζαν πως πίσω από τον υβριστικό λόγο του Πολάκη κρύβεται ο ίδιος ο Τσίπρας, πως αυτά που λέει είναι στην ουσία αυτά που θέλει να πει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αλλά λόγω της θέσης του δεν μπορεί. 

Οι κοινές διακοπές στο Ροδάκινο Κρήτης ταυτίζουν πλήρως τον Πρωθυπουργό με τον Πολάκη. Ο σοφός λαός λέει «Δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι», έτσι λοιπόν μπορούμε να δούμε στο πρόσωπο του Πολάκη τον ίδιο τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 

Η χυδαία επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο από τον Παύλο Πολάκη, δεν ήταν τυχαία, ούτε ενός ευερέθιστου ανθρώπου, που θίχτηκε. Ήταν αναίτια, μόνο και μόνο επειδή ένας άλλος άνθρωπος τυχαίνει να έχει διαφορετική ιδεολογία. Ήταν καθαρά μια φασιστική – ρατσιστική επίθεση απέναντι σε έναν άνθρωπο με ήθος. 

Ήθος, η λέξη που δεν μπορούν να κατανοήσουν. Δεν αντιλαμβάνονται την δημοκρατία και το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να εκφράσει μια διαφορετική άποψη. Οι θαυμαστές του Στάλιν και του Μαδούρο βγάζουν τα αληθινά τους πρόσωπα.  

Ένας πολιτικός Ιανός, τα δυο πρόσωπα της κυβέρνησης, σκέφτονται και δρουν το ίδιο, μέσα από τον Πολάκη εκφράζεται ο Τσίπρας, δείχνοντας το αληθινό, χυδαίο πρόσωπο του.