Ο κόκκινος φασισμός είναι εδώ πιο μεθοδευμένος από ποτέ

Φασισμός, μια λέξη που ακούγεται όλο και πιο συχνά με κυριότερο λόγο την χειραγώγηση υπό τον φόβο να αποδοθεί ο χαρακτηρισμός του φασίστα. Μια λέξη εργαλείο για τον μεθοδευμένο επικοινωνιακό εκφοβισμό της μάζας. 

Τι είναι λοιπόν φασισμός; 

Για την Ελλάδα του 2018 είναι οτιδήποτε αντιβαίνει τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ, με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να προσηλυτίσουν και να κάνουν πλύση εγκεφάλου, επίσης σχηματίζει τον αόρατο εχθρό που δυναμώνει τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Με μεθοδευμένο τρόπο εδώ και πολλές δεκαετίες η αριστερά έχει συνδέσει τον φασισμό με την άκρα δεξιά, εννοώντας τον εθνικοσοσιαλισμό. Ωστόσο σχεδόν κανένας δεν ξέρει από που πηγάζει και τι συμβολίζει, μάλιστα θεωρείται βρισιά, μια ιδεολογικοφιλοσοφική έννοια, με την οποία όσο και αν διαφωνούμε να φτάσει στο σημείο να θεωρείται προσβλητικός χαρακτηρισμός σημαίνει πως υπάρχει έλλειψη σωστής πληροφορίας. 

Ένα μέρος της αλήθειας είπε ο Μίκυ Θεοδωράκης στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, λέγοντας πως ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία αλλά νοοτροπία και έμμεσα χώρισε τον φασισμό σε μαύρο και κόκκινο λέγοντας πως ο αριστερόστροφος φασισμός είναι η χειρότερη μορφή του.

Ας ξεδιαλύνουμε τα πράγματα, να εξηγήσουμε πως γεννήθηκε πραγματικά ο φασισμός και στο τέλος θα τεκμηριώσουμε γιατί η σημερινή κυβέρνηση εφαρμόζει τον φασισμό στην χειρότερη μορφή του.

Η απάντηση για την έννοια του φασισμού βρίσκεται σε αυτό το όνομα: Τζιοβάνι Τζεντίλε. 

Για να αντιληφθούμε τι ακριβώς σημαίνει φασισμός θα πρέπει να ανατρέξουμε στον Τζιοβάνι Τζεντίλε, τον προερχόμενο από την Ιταλική αριστερά σύγχρονο φιλόσοφο ο οποίος ανέπτυξε τον φασισμό ως ιδεολογικοφιλοσοφικό ρεύμα βασιζόμενος στις ιδέες του Μαρξ. Ο Τζιοβάνι Τζεντίλε υπήρξε ο υπουργός παιδείας του καθεστώτος του Μουσολίνι.

Η βασική αρχή αυτής της νέας ιδεολογίας; 

Η συγκέντρωση όλων των εξουσιών στο κράτος, το οποίο είναι ο απόλυτος άρχων και ρυθμιστής. Σύμφωνα με τον ορισμό που απέδωσε ο Τζεντίλε, οι πολίτες ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΠΡΟΘΥΜΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, η ιδιωτική περιουσία ανήκει στο κράτος και ανα πάσα στιγμή έχει δικαίωμα να την απαιτήσει. Μάλιστα ο ίδιος αποκαλούσε συχνά το πολίτευμα του, εκτός από φασισμό,  ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ επειδή το κράτος συγκεντρώνει την απόλυτη εξουσία.

Συνεπώς όταν μια κυβέρνηση επιχειρεί να συγκεντρώσει και να ελεγχει όλες τις εξουσίες, μπορούμε να πούμε ενεργεί φασιστικά.

Η ελληνική κυβέρνηση ελέγχει και χειραγωγεί ήδη την δικαστική εξουσία ενώ επιχειρεί να λογοκρίνει της ειδήσεις μέσω του ελεγχου του τύπου. Να μην ξεχνάμε άλλωστε και την δήλωση της συζύγου του Πρωθυπουργού «Πήραμε την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία» εννοώντας φυσικά πως δεν έχουν τον ολοκληρωτικο έλεγχο ακόμα στο κράτος.

Ένα κράτος που επιβάλλει στους πολίτες του αποφάσεις αντίθετες προς το κοινο συμφέρον και εκείνοι δεν μπορούν να αντιδράσουν, υποτάσσονται. Αυτό είναι φασισμός.

Υπερφορολόγηση, ανέχεια, παραχώρηση της Μακεδονίας και μεταναστευτικό πρόβλημα στα οποία όσο και να αντιδρά ο λαός, η απάντηση είναι απειλές και εκφοβισμός.

Η αλαζονική συμπεριφορά των κυβερνώντων εμπίπτει σε φασιστικά καθεστώτα και αυτήν την βλέπουμε συχνά από στελέχη της κυβέρνησης προς απλούς πολίτες. 

Η ενίσχυση του κράτους και οι λειτουργίες γύρω από αυτό, ο περιορισμός του ιδιωτικού τομέα και η απαξίωση της ιδιωτικής περιουσίας είναι φασισμός. 

Η υψηλή φορολογία είναι ένας τρόπος δήμευσης της περιουσίας, οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και ο οικονομικός εξαναγκασμός προκειμένου να συγκεντρώσουν την περιουσία των Ελλήνων είναι φασισμός.

Πολίτες που δεν μπορούν να αντιδράσουν, υποτάσσονται πρόθυμα στα παραπάνω και αυτή είναι η βασικότερη αρχή του φασισμού.

Αυτοί λοιπόν που με την παραμικρή διαφωνία του καθενός μας στην κυβερνητική γραμμή μας φοράνε την ταμπέλα «φασιστας» ως ένα είδος εκφοβισμού και κυβερνητικού bullying, στην πράξη είναι οι χειρότεροι φασίστες. Φασίστες από νοοτροπία και μισαλοδοξία.

Μέσα από τον υπερβολικό λαϊκισμό ξεπροβάλλει η χειρότερη μορφή φασισμού, ο φασισμός που μας κυβερνάει απαξιώνοντας τους Έλληνες και ρημάζοντας την Ελλάδα. 

Ο κόκκινος φασισμός μεθοδευμένα πήρε την εξουσία με αποτέλεσμα την πλήρη φτωχοποίηση των Ελλήνων. Ο κόκκινος φασισμός είναι εδώ, τον βλέπουμε, τον νιώθουμε και μας επηρεάζει.

Ο κόκκινος φασισμός επικαλείται τον κίνδυνο του αόρατου φασισμού προκειμένου να ελεγχει την μάζα! 

Επομένως ο αριστερόστροφος φασισμός είναι η χειρότερη μορφή του φασισμού. Είναι στην ολοκληρωτική μορφή του.

Ποτέ θα τον πατάξουμε; Ποτέ θα ελευθερωθούμε; Ποτέ θα επαναστατήσουμε;