Θέλοντας να βγάλουν τρελούς το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας οι λαοπρόβλητοι της σημερινής κυβέρνησης, προσπάθησαν να προκαλέσουν για άλλη μια φορά λέγοντας, πως οι ψηφοφόροι «δεν κατάλαβαν» τι ψήφισαν στις Ευρωεκλογές.

Λάθος σύντροφοι!

Σας κατάλαβαν πολύ καλύτερα ευτυχώς.

Κατάλαβαν απολύτως καθαρά με τι έχουν να κάνουν εδώ.

Κατάλαβαν πως το μοναδικό που σας ενδιέφερε ήταν να σφετεριστείτε την εξουσία με κάθε κόστος, όπως ο μέντοράς σας Λένιν σας έχει διδάξει.

Κατάλαβαν πως δεν έχετε ίχνος τσίπας και ξεπουληθήκατε ολόκληροι για μια καρέκλα.

Κατάλαβαν πως δεν είχατε ποτέ την παραμικρή ηθική αναστολή για τίποτα.

Κατάλαβαν πως το μοναδικό σας μέλημα ήταν να στήσετε μια δικτατορία ελέγχοντας δικαιοσύνη, κανάλια και «δολοφονώντας» τους πολιτικούς αντιπάλους με λάσπη και ψέμματα.

Κατάλαβαν πως η ιδεολογία σας και το ηθικό σας πλεονέκτημα, ήταν απλώς ένα κάλυμμα για τις δράσεις σας. Πως δεν πιστεύετε σε τίποτα άλλο παρά μόνο στην εξουσία, την οποία και ορεγόσαστε χρόνια πολλά.

Κατάλαβαν πως μοιράσατε τη «λεία» (κράτος) κατά το δοκούν.

Κατάλαβαν πως γαλουχείτε την τρομοκρατία, προσπαθώντας να την έχετε ως πατερίτσα στον αγώνα σας και βέβαια πως παραμένετε αριστεροί.

Κατάλαβαν πως ο ανθρωπισμός που ευαγγελιζόσασταν ήταν ένα ψέμα δίχως προηγούμενο. Μόρια, Ειδομένη, Ελληνικό, παρατημένες ανθρώπινες ψυχές στο έλεος του Θεού, μόνο και μόνο για να δείξετε ότι στην ιδεολογία σας δεν χωρούν τα κλειστά σύνορα, αλλά επί της ουσίας, δεν δίνατε δεκάρα τσακιστή για τους ανθρώπους.

Κατάλαβαν πως για μπορούσατε να εξαγοράσετε όλο το σάπιο παλαιοκομματικό σύστημα με μια καρεκλίτσα. Μια υπουργική καρέκλα. Όπως και πράξατε. όμως κάποιοι άντεξαν και έμειναν μακριά. Και μαντέψτε. Θα είναι αυτοί που θα σας αντικαταστήσουν.

Κατάλαβαν όχι απλώς ότι είστε ανίκανοι για πολλά, αλλά και ικανοί για όλα!

Κατάλαβαν πως έκαναν το μεγαλύτερο λάθος της Μεταπολίτευσης που σας έδωσαν την ευκαιρία να κυβερνήσετε αυτόν τον τόπο.

Και γι’ αυτό, σας δίνουν πλέον το πασαπόρτι!

Πηγαίνετε πλέον στην Αντιπολίτευση και αρχίστε πάλι να φωνασκείτε για τα μέτρα που εσείς οι ίδιοι ψηφίσατε.

Γιατί αυτή είναι η Αριστερά σας…