Τελευταία ενημέρωση:

Αγαπητό μου Ημερολόγιο …

Έχω μέρες να σου γράψω αλλά ήταν ρητή απαγόρευση της νευρολόγου μου . Τα νεύρα μου είχαν τσιτωθεί τόσο πολύ που ο Φρόυντ με μία περίπτωση σαν και εμένα θα είχε κάνει θραύση με κάποιο σύγγραμμα του αφιερωμένο σε μένα .

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω …. από την Μακεδονία που χάσαμε; Που δεν ήταν ποτέ δική μας όπως συνηθίζει να λέει τόσο η Πρωθυπουργάρα μας όσο και αυτό το μέγιστο πολιτικό ον που ονομάζεται Νίκος Παππάς ..

Τόσα χρόνια λέει …λέγαμε δική μας Μακεδονία την Μακεδονία των Σλάβων και τώρα που αυτή η ουρανόσταλτη κυβέρνηση προχώρησε την συμφωνία των Πρεσπών τώρα αποκαταστάθηκε η δικαιοσύνη..

Απέναντι στην Ιστορία … στην Ανθρωπότητα …στο Σύμπαν … στον Γαλαξία πέρα από τον δικό μας Γαλαξία …

Για να είμαστε και comme il faut με την Ιστορία και με τους γείτονες μας απαγόρεψαν να τραγουδάμε και το πατριωτικό τραγούδι – ύμνος Μακεδονία Ξακουστή ..ξέρεις εκείνο που λέει ότι είναι του Αλεξάνδρου η χώρα (κατακαημένε Αλέξανδρε ..κλάφτη τη χώρα )

Επόμενη κατηγορία παράνοιας της Τρομερά επιτυχημένης κυβέρνησης μας η υποψηφιότητα για τις Ευρωεκλογές της κόρης του σημαντικότερου σύγχρονου Έλληνα συνθέτη Μάνου Λοίζου Μυρσίνης.

Με ένα όνομα βαρύ …σαν Ιστορία και επάγγελμα « η κόρη του Μάνου» με ένα απόλυτα μηδενικό βιογραφικό το κορίτσι μας συστήθηκε και ζήτησε την ψήφο μας για να πάει Ευρώπη με μισθό 20.000 ..

Έτσι ρε αδερφέ γιατί έιναι η κόρη του Μάνου και μπορεί να απαιτεί να ζητήσουν συγνώμη τα θύματα του Ξηρού από τον άλλο κόσμο που τα έστειλε ο τρομοκράτης γιατί γούσταρε να κάνει επανάσταση και ένοπλο αγώνα ενάντια σε κάθε τι που του χάλαγε την αισθητική του .

Σάλος ξέσπασε στη χώρα από τις δηλώσεις της την οποία δεν την ίδρωσε καθόλου η Πανελλάδική κατακραυγή …όταν όμως η χώρα πληροφορήθηκε πως η κόρη του Μάνου λάμβανε επί 5 χρόνια της σύνταξη της νεκρής μητέρας της(καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκιση ) τότε …μαζέυτηκε λίγο όχι από ντροπή ασφαλώς γιατί αν είχε επάνω της ίχνος ντροπής δεν θα κατέκλεβε το κράτος χρησιμοποιώντας την νεκρή μητέρα της . Το μάζεμα της μας βγήκε σε καλό (ώς χώρα) αφού δεν θα κοσμίσει η ξεχασιάρα το ευρωψηφοδέλτιο .

Την θέση της βέβαια την πήρε άλλη κυρία άρτι αφιχθείσα από τις νυχτερινές πίστες και δεν έιναι άλλη από την Ραλλία Χρηστίδου . Να ζήσω να την δω να εκλεγεί να λαμβάνει το λόγο και αντί για ομιλία να βγαίνουν τα μπουζούκια και οι λουλουδούδες και να αφιερώνει στον Τουσκ μετά τα «Καλησπέρα σας Καλή βραδία να περάσουμε» το άσμα «Είσαι μακριααααα από την καρδιά μου πια , πόσα χιλιόμετρα απέχεις» και τι στο κόσμο !!!

Από το να ζούσα τη θεάρα Άντζυ πάντως να λέει «πιο χαμηλά ..πιο χαμηλά…» μα το Θεό την προτιμώ και πυροβολίστε με !

Τα καλά σας τα φύλαξα για το τέλος …

Ladies & Gents ταρααααααααμμμμμμμμ τα ταααααμμμμμμμ

Κατερίνα Παπακώστα !!!!! Το κορίτσι με τα ξανθά μαλλιά .. ! Το κορίτσι με το τεράαστιο παγωμένο χαμόγελο στα χείλη της ..η Υπουργάρα της καρδιάς μας ….επέστρεψε ! Με κορυφαία δήλωση ..

Πριν αναλάβω το Υπουργείο Προστασίας η Αθήνα ήταν ένα μπάχαλο .

Τι να σχολιάσω ; Μα το Θεό και θέλω να κοινωνήσω το Πάσχα πείτε μου τι να σχολιάσω ;

Οι απόλυτοι μπαχαλάκιδες … έβαλαν το απόλυτο μπάχαλο που δημιούργησαν οι ίδιοι σε σειρά ..σε τέτοια σειρά που για να δείτε την απόλυτη επιτυχία τους ο Κουφοντίνας σουλατσάρει έξω όποτε θέλει και η 90χρονη με τον ανάπηρο άνδρα που πουλούσε τερλίικια στις λαικές για να ζήσει συνελήφθει και αντιμετωπίστηκε σαν τον Νο1 καταζητούμενο της χώρας …

Πόση ξεφτίλα πια ;

Ευχάριστα ή δυσάρεστα αυτά είχα να σου δηλώσω και πάρτα όπως θες .

Σματς σμουτς